“Terbaik pengarah… pilih laki bini…”- Lakonan macam real, Amyra & Amar dapat pujian penonton

Sejak kebelakangan ini, drama Cemburu Seorang Perempuan menjadi pilihan penonton. Drama yang bermula pada 29 Oktober lalu ini dapat disaksikan lakonan pelakon hebat seperti Amar Baharin, Amyra Rosli, Emma Maembong dan ramai lagi.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#CemburuSeorangPerempuan 🌹

Siaran dikongsi oleh Madam Amyra (@aamyrarosli) pada

Namun begitu, apa yang paling menjadi perhatian juga lakonan hebat pasangan selebriti Amyra dan Amar memberikan kesan positif buat penonton apatah lagi mereka juga pasangan realiti.

Amyra yang turut berkongsikan beberapa rakaman video drama lakonannya bersama suami itu bagaimanapun mendapat pelbagai maklum balas positif.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hari tu episod 9 happy2 sgt kan.. ok kita tunggu episod 10 hari ni…. . . Cemburu Seorang Perempuan setiap Isnin hingga Jumaat jam 7 malam di Astro Ria. . . #CemburuSeorangPerempuan #DramaVaganza #GlobalStation #Dhia🌹

Siaran dikongsi oleh Madam Amyra (@aamyrarosli) pada

Perkongsian video itu juga membuatkan netizen yang turut menjadi penonton setia drama terbaru mereka itu meninggalkan pelbagai respon diruangan komen dan ada diantaranya juga memuji pengarah kerana memilih pasangan selebriti ini.Screenshot_34

Sweet gila…

Bila suami isteri berlakon sekali

Terbaik pengarah…


Screenshot_39Screenshot_41Screenshot_42Screenshot_43Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber: Amyra Rosli via HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *