“Hari-Hari Dia Layan Saya & Anak-Anak, Bagi Makan…” – Aidid Marcello Gembira Isteri Berhenti Kerja

Pengacara Aidid Marcello akui gembira kerana isterinya, Norzie Pak Wan Chik yang merupakan bekas personaliti televisyen kini sudah berhenti kerja.

Menurut Aidid, kehidupannya kini lebih bahagia kerana lebih banyak masa diluangkan bersama termasuk dilayan dengan pelbagai masakan dari isterinya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ROAD TO BALIK KAMPUNG ‘LANGKAWI’ . #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellofamily #baqhang #kedah #soloride

A post shared by Aidid Marcello 😎 (@aididmarcello) on

Lebih bermakna lagi apabila setelah berbelas tahun pasangan itu bersama, Aidid gembira kerana dia dan isteri bersama anak-anaknya dapat meluangkan masa untuk menonton Konsert Shawn Mendes baru-baru ini.

“Nama dia Norzie Pak Wan Chik. Dia wife dan cinta hati saya

“Last kitorang tengok konsert masa tu time kerja, dia teman saya buat host masa Konsert Jom Heboh! Itu jelah konsert yg paling LETOPS kitorang pernah ada sekali.

“Setelah berbelas tahun, tetiba dia beli tiket konsert Shawn Mendes semalam untuk anak dia katanya… 

“Tapi… Hakikatnya… Dia pun minat jugaaa… Tak apa, disebabkan tiket dah beli, kami sekeluarga ke concert! Yeah!

“Alhamdulillah, happy dapat spend masa dengan family semua… Harap anak-anak kita ingat setiap pengorbanan kita, tak kiralah… masa, wang ringgit atau apa sahaja kan?

“Sekarang wife saya dah tak kerja. Dia hari-hari layan saya dan anak-anak, bagi makan, tengok resepi baru, try & error… Saya rasa best.

“Tapi, nak cari juga benda lain yang boleh diselit supaya tak stress dok buat kerja rumah ja…

“Ini jelah karangan pendek tak lebih 150 pth kerkataan… Tajuk karangan : ‘Kau Biniku’,” tulisnya.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hari ni genap 2 minggu aku x post apa2 kat IG bukan malas nak post tapi atas faktor kesihatan yg x berapa baik. . Macam-macam jadi, aku jatuh tangga kena bucu tangga kat belakang membuatkan aku x boleh nak bergerak sempurna dekat seminggu dan sampai sekarang still x settle, masih rasa . Lepas tu balik Kedah lawat tok yang sedang uzur, seminggu lepas tu (last Friday) dapat tahu yang dia dah kembali (Al-Fatihah) . Sehari 2 ni bz dengan raya kurban dan kesihatan aku dan isteri pun x berapa baik . Tujuan post ni saja nak update dan minta you all semua yg baik2 ni yg tengah baca, jangan lupa selitkan nama saya, isteri dan family saya supaya sentiasa dilindungi dan dijauhkan daripada kesulitan, insyaAllah. . Selamat Hari Raya Aildiladha 😍👍 . Assalamualaikum dan happy holiday! . #aididitmyway #aididitagain #aididmarcellostyle #aididmarcellofamily #notfeelingsell #sick #innalillah #doa

A post shared by Aidid Marcello 😎 (@aididmarcello) on

Aidid berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi perkongsian berkenaan dia memuat naik fotonya bersama Norzie.

Rata-rata pengikutnya tertarik dengan kata-kata Aidid yang sering menghargai isteri dan keluarganya.

Malah mereka juga turut mendoakan kebahgaiaan pasangan tersebut.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 2005 dan dikurniakan empat cahaya mata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nama dia @norziepwc . Dia wife dan cinta hati saya . Last kitorang tengok concert masa tu time kerja, dia teman saya buat host masa Koncert Jom Heboh! Itu jelah konsert yg paling LETOPS kitorang pernah ada sekali. . Setelah berbelas tahun, tetiba dia beli tix concert @shawnmendes semalam utk anak dia katanya… tapi… hakikatnya… dia pun minat jugaaaaakkk… xpa, disebabkan tix dah beli, kitorang sekeluarga ke concert!! Yeah!!!! . Alhamdulillah, happy dapat spend masa dengan family semua… harap anak2 kita ingat setiap pengorbanan kita, tak kiralah… masa, wang ringgit atau apa sahaja kan? . Sekarang wife saya dah x kerja. Dia hari2 layan saya & anak2, bagi makan, tgk resepi baru, try & error… saya rasa best ❤️ . Tapi, nak cari juga benda lain yg boleh diselit supaya x stress dok buat kerja rumah ja… . Ini jelah karangan pendek tak lebih 150 pth kerkataan. . Tajuk karangan : ‘Kau Biniku’ . #aididitagain #aididitmyway #aididmarcellofamily #wife #happy #love #together

A post shared by Aidid Marcello 😎 (@aididmarcello) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook 

Sumber  : Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *